Whisky Kalender 2019

Whisky tønne

Mandag 13Mai Kl 19.00!  

Jedi vs Sith
Marvel vs DC
Stark vs Lannister
Helland vs Björck

Dr Jekyll’s inviterer til en ny type battle, denne gang mellom whisky nerdene. Christopher Helland og Mathias Björck har begge fått i oppdrag å velge ut sin line-up i henhold til kategori og pris.

Ettersom begge deltakere kjenner hverandre og har jobbet sammen på Dr.Jekylls, er det fare for en kamp preget av fornærmelser, ros, bisarre sanne/usanne historier og selvironi!

Budsjett: 3000,- hver (kjøpspris på vinmonopolet)

Kategorier:
– Under 11 år
– Asia
– Peated

Totalt smaker vi på 6 whiskyer. Siden dette er en battle vil navnet på whiskyene holdes hemmelig. Vi kan garantere at dere ikke vil gå skuffet hjem!

Dette vil koste 395,-

Påmeldning skjer på whisky@jekylls.no.

Begrenset med plasser

Fleip eller Fakta? 27/5

Klarer du å være objektiv med bedømmelse av whisky når du vet hva det er? Det er lettere når du ikke vet det. Blindsmaking  (eller er det visually impaired tasting) er en fin måte å smake whisky på uten å være forutinntatt.

I denne smakingen tar Ivar Aarseth og Thomas Øhrbom det et hakk lenger. De vil begge fortelle hvilken whisky du drikker, men bare den ene har rett! De snakker oss gjennom 6 «blinde» whisky. Klarer du å gjette hvem som har rett hver gang?

Supersmaking med Tommy Almåsbakk   10/6

«Skottland VS Japan»

Tiden er inne for å avslutte et halvår med en meget spesiell smaking. Vi takker dere alle for et fint år og i den anledning må vi som vanlig børste litt støv fra noen fine flasker. Det trenger ikke være kjempe gammelt for å være bra, men noe vil selvfølgelig ha en alder som slår snittalderen i kjelleren denne kvelden.

Det vil bli en kamp mellom whiskynasjon nummer èn Skottland og den nye utfordreren Japan. Japansk whisky er og blir vanskelig å få tak på og derfor vil denne smakingen bli spesiell i seg selv.

Det er plukket ut noe Tommy tror kan leve opp til hypen nå til dags når det gjelder Japansk whisky, og han har funnet noen skotske det blir vanskelig å ikke like! Lineup vil bli lagt ut en måned i forveien.

Vi vet dere vil bli tørste så 3 øl vil bli servert under smakingen, og her vil det ikke spares på kruttet.

I tradisjonens tro vil det bli quiz. Vinneren får et gavekort som kan brukes i baren!

Generell Info

Alle smakinger starter kl 19.00 i kjellern. Påmelding skjer på whisky@jekylls.no.

Det kommer mer info angående priser og line-ups når det nermer seg. Vi kommer også til å lage events på facebook for hver smaking. Det kan duke opp flere spontane smakinger fortløpende men da hører dere fra oss. Vi håper og se så mange så mulig av dere i vår!

En whiskysmaking tar vanligvis ca 2 timer og det serveres 2 cl av hver type utenom spesielle tilfeller. For påmelding send en mail til whisky@jekylls.no