Whisky Kalender 2018

Whisky tønne

Da er høstens kalender ferdig. Alle smakinger starter kl 19.00 i kjellern. Påmelding skjer på whisky@jekylls.no. Det kommer mer info angående priser og line-ups når det nermer seg. Vi kommer også å lage events for hver smaking. Det kan duke opp flere spontane smakinger fortløpende. Da hører dere fra oss. Vi håper og se så mange så mulig av dere i høst!

Jura Lansering 24/09

Jura kommer med en helt ny signatur-serie, og dette må vi selvfølgelig ta en nærmere titt på. Vi smaker oss igjennom serien på fem pluss en liten luring tilslutt. Master of the Quaich, Chris Maile vil guide dere igjennom nyhetene.

Battle of Speyside 29/10

Balvenie vs BenRiach møtes i siste kvartfinalen i kampen om hvem som er kongen i Speyside. 3 drammer fra hvert destilleri og dere stemmer frem vinneren. Kveldens «krigere» er Mario Miron (Prizelius) og Christian Bøe(Interbev) som skal kjempe for sine produkters ære.

Jean Fillioux 5/11

Femte generasjons kjellermester og eier av Jean Fillioux, Christophe Fillioux, kommer till Oslo og holder en Cognacsmaking på Dr Jekyll’s. Jean Fillioux er regnet som verdens beste cognac-produsent i manges øyne. Det kan være lurt å være tidlig ute for her blir det fullt. Vi gleder oss!

Oslo Håntverksdestilleri 12/11

Vi er glade det produseres brennevin i lokale omgivelser. OHD ute på Bryn kommer og forteller litt om hva de driver med. Destilleriet startet opp i 2015, og har fokus på Norske råvarer. Frederik Dahl og destillatør Matt Ensor står for praten.

Nøisom 26/11

Fredrikstad bryggeriet er i vinden og det er mye nytt som skjer i plankebyen. Lidenskapen og kjærligheten for øl er stor hos disse gutta. Bryggeren og daglig leder Pål Pettersen vil plukke ut øl han kommer å snakker om. Her blir det alt fra Pale Ale til Stout.

Myken 3/12

Verdens første arktiske destilleri kommer til oss. Roar fra Myken tar en pause fra whisky-produksjonen og tar turen sørover. Vi gleder oss til å høre historien om destilleriet,deres fokus på godt håndtverk og fremtiden videre. Vi får servert det som er tilgjengelig per dags dato, pluss noen overraskelser.

Supersmaking Whisky & Øl 10/12

Vi slår sammen to av de beste tingene i verden, øl og whisky. A match made in heaven. Her blir det dammet av en del gamle flasker. Vi avslutter alltid halvåret med en ekstra godbit. Denne er verdt å få med seg!

 

Generell Info

En whiskysmaking tar vanligvis ca 2 timer og det serveres 2 cl av hver type utenom spesielle tilfeller. For påmelding send en mail til whisky@jekylls.no