Dr. Jekyll’s Whiskyklubb

To glass med whisky

Ønsker du å møte andre Whiskyelskere?

Med godt over 600 forskjellige whiskytyper og -merker, har vi på Dr. Jekyll’s Pub kanskje den største samlingen av whisky i Norge. Vi er alltid på jakt etter å finne nye og sjeldne flasker, slik at våre kunder kan oppleve noe annerledes når de besøker oss.

Vår whiskyklubb ble satt opp for noen år siden, og mens det har vært fantastisk å ha en liten og hemmelig gruppe som møtes en gang i måneden, er vi alltid ute etter å bli større. Hver måned holder vi minst en whiskysmakning i vår kjellerbar. Vi inviterer representanter fra forskjellige whiskymerker til å komme og snakke, og selvfølgelig lære deg opp om «livets vann».

Hver smakning er helt forskjellig, kanskje vi fokuserer på en bestemt type whisky, region, eller en helt spesiell merkevare. Vi har også vært kjent for å inkludere øl i våre smaksprøver, for å reflektere det stadig utviklende området som er whisky destillasjon og smakstilsettelse! Som med de fleste ting i livet, er denne erfaringen ikke gratis, men vi kan garantere at du får stor verdi for pengene i både kunnskap og smaksprøver. Ta gjerne kontakt med oss direkte hvis du trenger mer informasjon eller prisinformasjon.

Vi inviterer alle som er interessert til å registrere seg på e-postlisten og bli medlem av vår Facebook-gruppe for å holde oss oppdatert om våre whiskysmakninger. Du må være over 20 år for å bli medlem av gruppen.

Takk for at du leser dette, og vi håper å se noen nye ansikter i 2019!

Dr. Jekyll’s